L’Eurocambra reivindica que defensar els drets de les dones “no és una opció, sinó una obligació”

Els eurodiputats estan "preparats" per treballar en mesures legislatives per "reforçar la igualtat de gènere"

Publicitat

L’Eurocambra reivindica que defensar els drets de les dones “no és una opció, sinó una obligació”. En una declaració llegida per la vicepresidenta Mairead McGuinness, la cambra ha recordat que encara hi ha “milions de dones a les quals se les impedeix desenvolupar plenament les seves habilitats i tenir un paper en la societat”. “Això també passa a la Unió Europea”, diu la declaració, que subratlla que defensar els drets de les dones és una qüestió de “voluntat política”. Els eurodiputats han donat suport a l’Estratègia per a la Igualtat de Gènere presentada per la Comissió Europea just abans del 8-M, que de moment només és un full de ruta sobre les mesures que pretén impulsar l’executiu europeu.

“El Parlament està preparat per treballar en mesures legislatives, amb un compromís clar per reforçar la igualtat de gènere i els drets de les dones tant a la Unió Europea com a tot el món”, apunta la declaració de l’Eurocambra.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca