Puigneró acusa Exteriors de no informar Administració Pública del cas d’assetjament

El conseller diu que la situació no es va posar en coneixement del seu Departament "en cap moment"

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Publica, Jordi Puigneró, ha acusat el Departament d’Acció Exterior dirigit per Alfred Bosch de “prendre decisions unilaterals” i de no informar del cas de presumpte assetjament sexual per part de l’excap de gabinet, Carles Garcias, que ha donat a conèixer una informació del diari ARA. En un missatge a Twitter, el titular d’Administració Pública ha assegurat que Exteriors “no va posar en coneixement” de la conselleria el cas “en cap moment”. A més, ha recordat que tots els departaments estan obligats a contactar el seu Departament si es dona una situació d’assetjament perquè es pugui activar el protocol i “prendre mesures cautelars que protegissin la víctima”.

Publicitat

Puigneró ha dit que “el preocupa” que el Departament d’Acció Exterior hagi pres decisions “de forma unilateral, sense previ coneixement” en un tema que “afecta els drets laborals i personals de les treballadores de la Generalitat”.

En aquest sentit, el conseller ha assegurat que ha activat la Inspecció de Serveis de Personal de la Generalitat en cas de presumpte assetjament, a petició del president de la Generalitat, Quim Torra, que ha convocat a Bosch aquest dilluns per reclamar-li explicacions sobre l’assumpte.

“Qualsevol assetjament i actitud masclista no té cabuda enlloc, i menys encara a la Generalitat de Catalunya”, ha reblat Puigneró.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca