Calvo dona per fet el suport d’ERC als pressupostos espanyols

La vicepresidenta diu també que faran el que diguin els lletrats del Congrés en relació a la comissió del Rei emèrit

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, diu que no creu que ERC estigui “en aquests moments, en una situació diferent de quan es va abstenir perquè poguéssim formar govern”, en relació als pressupostos de l’Estat. En una entrevista a RNE, Calvo assegura que Esquerra va “entendre” que “de cap manera” es podia seguir “bloquejant” la política espanyola i creu que mantindrà aquesta línia de cares a l’aprovació dels comptes. “Crec que el titular és com un partit independentista fa amb la seva abstenció que la política espanyola no estigui bloquejada. Alguns n’haurien de prendre nota”, ha dit. En aquest sentit, ha insistit que cal “estabilitat” i que això passa per uns pressupostos.

Publicitat

D’altra banda i en referència a la petició d’una comissió d’investigació sobre el Rei emèrit, ha dit que faran el que diguin els lletrats del Congrés. “L’any 2018 ja van dir que no tenia cabuda investigar una situació que tenia el paraigües de protecció màxima, perquè així ho diu la Constitució”, ha remarcat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca