Valls prepara el seu retorn a França?

L’exprimer ministre francès i líder de BCN Canvi a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha afirmat en declaracions a ‘Le Monde’ que “no ha trencat amb la política francesa”.

El polític barceloní ja va explicar el passat 28 de febrer a ‘Le Parisien’ que vol ser “útil” per a l’actual primer ministre francès, Emmanuel Macron, i també ha admès al mateix ‘Le Monde’ que el fascina el debat polític a França perquè és la seva vida, segons ell.

“No estic a l’exili, no he desaparegut i he vingut regularment a París. No he trencat amb aquesta ciutat, ni amb la política francesa”, ha destacat Valls.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca