Rebequeria de Cs: demana no qualificar les Falles de “focs festius dels Països Catalans”

Assegura que és una "falta de respecte cap a les tradicions valencianes"

Publicitat

La líder de Cs a Barcelona, Luz Guilarte, ha exigit aquest dijous a l’alcaldessa, Ada Colau, que el Museu Etnològic de la ciutat deixi de considerar les Falles uns “focs festius dels Països Catalans”.

En un comunicat, Guilarte ha explicat que ha registrat una bateria de preguntes per demanar explicacions al Govern municipal sobre aquesta denominació, i ha reclamat “la recatalogació de l’exposició”.

Ha qualificat aquest fet de “falta de respecte cap a les tradicions valencianes” i ha ressaltat que això suposa un trencament de la lleialtat institucional entre Barcelona i València.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca