Bosch demana al govern espanyol que es mogui

Vol passar del 'sit and talk' al 'move': "Si no serà molt difícil arribar a una solució"

Publicitat

El conseller d’Acció Exterior de la Generalitat, Alfred Bosch, ha demanat aquest dijous passar de l”Spain, sit and talk’ (Espanya, seu i parla), que ha popularitzat l’independentisme aquests últims mesos perquè el Govern central segui a parlar amb la Generalitat, al ‘move’ (mou-te) per trobar una solució al conflicte: “Si no serà molt difícil arribar a una solució”.

Així s’ha expressat en el ple del Parlament durant una interpel·lació del diputat de Cs Nacho Martín Blanco, que ha sostingut que la taula de diàleg entre governs és “una anomalia” perquè considera que buida de contingut les institucions que recull la Constitució.

Per al diputat del partit taronja, no hi pot haver un diàleg d’igual a igual entre la Generalitat i el Govern d’Espanya perquè Catalunya és una part d’Espanya: “No hi pot haver un diàleg entre la part i el tot”, i ha carregat contra el govern de Pedro Sánchez per acceptar-lo.

Bosch ha retret a Martín Blanco que critiqui el diàleg i ha defensat que la taula de negociació ha de servir “per passar dels tribunals a les urnes, per passar de les porres a les paraules”.

Publicitat

“Volem parlar, fa molt de temps que volem parlar. ‘Sit and talk’, seiem i parlem. I després ‘move’, moguem-nos. Perquè si no serà molt difícil arribar a una solució”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca