Torra fixa l’objectiu de la taula de diàleg: “Data per al referèndum”

Ho ha anunciat en la sessió de control

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimecres que l’objectiu de la delegació catalana en la taula de diàleg entre governs és aconseguir “una data per al referèndum” d’autodeterminació.

Publicitat

Així s’ha expressat en la sessió de control el president en resposta a una pregunta del líder d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, que li ha retret amb duresa les crítiques de JxCat a l’acte de Perpinyà (França) d’aquest dissabte, que va protagonitzar el president legítim Carles Puigdemont, perquè considera que “van menysprear” la taula de diàleg.

El president s’ha defensat i ha assegurat que l’independentisme comparteix objectiu –l’exercici de l’autodeterminació i l’amnistia– i que, tot i que miren la taula de diàleg amb “prudència i escepticisme”, hi volen continuar treballant per aconseguir-ho.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes