La fiscalia de Sánchez recorre el permís a Jordi Sànchez perquè “no es penedeix dels fets”

Cita declaracions que ha fet assegurant que no ha comès cap delicte i que no demanarà l'indult

La fiscalia ha presentat un recurs a l’Audiència de Barcelona contra un permís atorgat a Jordi Sànchez per part de la Junta de Tractament de Lledoners i que el Jutjat de Vigilància Penitenciària va ratificar contra el criteri del ministeri públic. En el seu recurs, la fiscalia insisteix que l’exlíder de l’ANC no es penedeix dels fets pels quals el van condemnar i tampoc ha fet cap tractament al respecte. Que hagi complert una quarta part de la condemna i tingui bona conducta no han de suposar obligatòriament que pugui sortir en permís, continua el recurs, que reitera que la percepció de l’intern dels fets de la tardor del 2017 és contrària als fets provats a la sentència del Tribunal Suprem.

Publicitat

També cita declaracions que ha fet assegurant que no ha comès cap delicte i que no demanarà l’indult, i remarca que si ha abandonat l’activisme és perquè es va presentar a les eleccions generals del 28 d’abril del 2019 amb la marca de Junts per Catalunya. “No hi ha una vertadera assumpció delictiva”, creu la fiscalia, que critica que no hagi fet cap tractament per reconduir la seva conducta delictiva. El fet que no existeixin, com va argumentar la jutgessa de Vigilància Penitenciària, no és excusa.

Així mateix, nega que pretengui canviar la ideologia de l’intern, sinó que el vol és que Sànchez faci un tractament que “l’ajudi a comprendre que per assolir els objectius que pretén no hi ha una altra via que la modificació legislativa per les vies legals que la pròpia llei estableix”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca