La Comissaria d’Informació dels Mossos va fer un llistat dels centres fàcils de tancar pels antiavalots l’1-O

Miquel Justo Medrano diu que es van prioritzar els punts de votació amb menys presència ciutadana

Publicitat

El sotscap de la Comissaria General d’Informació dels Mossos el 2017, l’indendent Miquel Justo Medrano, ha explicat aquest dimarts que el migdia de l’1-O la seva comissaria va elaborar un llistat de desenes de centres de votació a tot el territori on les unitats d’ordre públic de la policia catalana podia actuar amb certa facilitat. Davant del canvi d’estratègia policial, després de l’oficialització del trencament de la coordinació entre els tres cossos policials, els agents d’Informació van fer un llistat, regió a regió, dels centres més fàcils de tancar per la poca presència de votants o altres circumstàncies.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca