Aragonès s’apunta a la fórmula de Puigdemont: diàleg i mobilització per ser República

"Les injustícies es podran combatre extraordinàriament millor amb una república catalana per tothom"

El vicepresident i conseller d’Economia del Govern, Pere Aragonès, ha assegurat aquest dimecres que cal compatibilitzar el diàleg i la mobilització per aconseguir una república catalana amb la qual vol millorar “el dia a dia de la gent”.

Publicitat

“Les injustícies es podran combatre extraordinàriament millor amb una república catalana per tothom”, ha dit una intervenció en resposta a una pregunta del diputat d’ERC Bernat Soler en la sessió de control al Govern del ple del Parlament.

Soler s’ha posicionat a favor de compatibilitzar aquestes dues variables: “No entenem una cosa sense l’altra, perquè la combinació de totes dues ens portarà a la victòria”.

Aragonès ha qualificat la primera reunió entre governs que va tenir lloc al palau de La Moncloa de “fet històric” i ha recordat que van plantejar l’autodeterminació i l’amnistia com la solució al conflicte polític perquè consideren que és la que genera més consens a Catalunya.

Ha assegurat que aposten pel camí de la negociació amb el Govern central –acompanyat de la mobilització– per resoldre el conflicte de manera “civilitzada i dialogada” perquè confien en la força que la delegació catalana pot exercir en aquesta taula.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes