Mas avisa que si s’utilitza la via unilateral “és per guanyar”

Creu que Puigdemont avala el diàleg amb el Govern central amb "fets"

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha considerat aquest dimarts que el seu successor en el càrrec i actual eurodiputat, Carles Puigdemont, avala la taula de negociació amb el Govern central per la via “dels fets”, després d’haver inclòs en la delegació catalana persones de la seva confiança, tot i que no ho reivindiqués en l’acte de dissabte a Perpinyà (França), en el que no va esmentar el diàleg.

Publicitat

“Si estigués tan en contra del diàleg, o no hauria posat ningú, o haurien anat persones que no tinguessin cap connexió amb ell, i ha estat exactament a l’inrevés”, ha destacat en una entrevista a Ràdio 4-RNE.

Després que Puigdemont no renunciés a la via unilateral, Mas ha recalcat que ha de ser l’última opció que s’ha de contemplar, i que està “cent per cent segur que no és la prioritat ni la preferència” del líder de JxCat i actual eurodiputat.

“Si fas servir la via unilateral és per guanyar”, ha ressaltat Mas, que també ha admès que no hauria fet el discurs de l’exconsellera Clara Ponsatí a Perpinyà, en el qual va avalar els aldarulls de la plaça Urquinaona després de la sentència del Tribunal Suprem als presos independentistes.

A més, ha reiterat que no vol ser candidat però que no ho descartarà “fins que JxCat es defineixi de manera definitiva”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca