El 78% dels compromissaris de Cs que votaran el nou líder són d’Arrimadas

La candidatura d'Igea només comptarà amb 21 compromissaris mentre que la portaveu al Congrés en tindrà 277

Publicitat

La candidatura de la portaveu de Cs al Congrés, Inés Arrimadas, a la presidència del partit ha obtingut més del 78% dels compromissaris a l’assemblea de Cs que triarà nou líder el cap de setmana del 14 i 15 de març. D’aquesta manera, Arrimadas aplana el camí cap a la victòria en aconseguir situar una àmplia majoria de compromissaris afins. Segons ha informat aquest dilluns Cs, la llista ‘Units i Endavant’ d’Arrimadas tindrà almenys 277 compromissaris mentre que la candidatura del seu principal rival, el vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, només en tindrà 21. La V Assemblea de Cs renovarà la direcció del partit després de la dimissió de l’anterior president del partit liberal, Albert Rivera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca