Els millors de la setmana

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Sex Education: més enllà d’una conversa sobre sexe

Per suposat, res del que fa Netflix no és casualitat. Un dels gegants de l’streaming, convertit també en gegant de la producció audiovisual, no pot estar despolititzat. Estem parlant, a més a més, d’una productora que funciona gràcies a la informació de l’audiència que recullen els seus algoritmes. Per Judit Vela

La vella convergència ha despertat

Des que Convergència va desaparèixer del mapa, conceptualment parlant ho va fer el 2016, des d’alguns espais de l’independentisme s’ha insistit en la necessitat de mantenir actiu el refrany que diu que encara que la mona es vesteixi de seda, mona es queda. És a dir, que encara que Convergència canviï el nom i es faci dir Partit Demòcrata Europeu Català segueix sent la vella Convergència de sempre. Per Joan Solé

La Catalunya mestissa dins l’Espanya neofranquista

Impressiona veure com, malgrat certa experiència en el món dels serials, l’alcaldessa de Barcelona exhibeix sense recança tanta carència expressiva. Com a adults, hauríem d’entendre que la política té un innegable component teatral, és per això que sorprèn dots tan escasses per l’antiga activista Ada Colau, experta a fer declaracions forçades pels seus aliats dels grups municipals (o hauríem de dir caps de personal?) amb baixos nivells de convicció. Per Xavier Diez

L’amenaça del supremacisme blanc

El supremacisme blanc també és terrorisme. Començo amb aquesta afirmació rotunda perquè sovint sembla que tinguem por a dir-ho o confirmar-ho, però l’atemptat de les últimes hores a la ciutat alemanya de Hanau posa de manifest la necessitat de parlar del tema. Per Joan Mangues

QUIET’S? Lorena Eloizaga

- Publicitat -

La muralista Lorena Eloizaga ens submergeix en grans espais on el color és energia i la saturació és una exclamació cap a la vida. Converteix l’atmosfera en esclats d’alliberament. De la mateixa manera, se l’entrevista per captar aquesta essència vital i vibrant.
Per Silvana H. Vázquez

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca