SCC anuncia que busca la confrontació directa al carrer contra l’independentisme

Tallarà els túnels de Vallvidrera els divendres mentre durin els talls a la Meridiana

Publicitat

SCC ha anunciat aquest divendres que tallarà els túnels de Vallvidrera a Barcelona mentre durin els talls de la Meridiana que algunes entitats independentistes fan des que es va publicar la sentència de el 1-O.

Ho ha explicat l’entitat en roda de premsa, en la qual han dit que informaran a l’Ajuntament de Barcelona que faran aquesta acció cada divendres “fins que no cessin els talls de la Meridiana”.

“Fins que els treballadors no puguin tornar a casa amb normalitat dificultarem als separatistes que es vagin a esquiar el cap de setmana”, ha afirmat SCC en un tuit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca