El Ple de la Paeria avala el veto a la presència de l’Exèrcit al Saló F&T de Fira de Lleida

ERC, JxCat, Comú i PSC tomben la moció en què Cs reclamava no limitar la participació de cap organització a les fires

El Ple de l’Ajuntament de Lleida ha tombat, amb els vots contraris del govern municipal i el PSC, una moció de Cs amb què aquest grup pretenia instar la Paeria a demanar a Fira de Lleida que no veti i limiti la participació de cap organització en les seves fires, sempre i quan compleixi amb els paràmetres establerts per la Llei. D’aquesta manera, el Ple ha expressat el seu aval al Codi Ètic aprovat recentment pel Patronat de Fira de Lleida que veta la presència de l’Exèrcit al Saló de Formació i Treball (F&T). Altrament, la Paeria ha aprovat, amb els vots del PSC, Cs i PP i l’abstenció de JxCAT, instar Educació a obrir una negociació amb els diferents agents implicats amb l’objectiu d’elaborar un nou decret consensuat d’admissió d’alumnes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes