Comín celebra la transversalitat de l’acte de Perpinyà: “Se sentiran totes les veus”

En una entrevista a TV3 ha lamentat que "s'hagi creat el rum-rum que això és un acte partidista"

Publicitat

L’eurodiputat de JxCat i exconseller de Salut Toni Comín ha negat aquest divendres que l’acte del Consell per la República, que se celebrarà dissabte a Perpinyà (França) i al qual assistirà l’expresident Carles Puigdemont, sigui un acte electoral de JxCat i ha defensat que “se sentiran totes les veus” de l’independentisme.

En una entrevista a TV3 ha lamentat que “s’hagi creat el rum-rum que això és un acte partidista” i ha defensat que el Consell per la República és l’espai més transversal de l’independentisme.

Ha argumentat que l’acte es va anunciar abans que el president de la Generalitat, Quim Torra, donés per acabada la legislatura i ha sostingut que “falta molt per a les eleccions”, per la qual cosa no hi troba cap sentit que es qualifiqui d’acte d’electoral.

A més a més, ha insistit que ERC serà present a l’acte i que hi hi estan convidats “tots els presos, tots els exiliats i tots els represaliats”, de manera que creu que serà un acte transversal.

Publicitat

Comín ha celebrat que la mobilització de dissabte a Perpinyà serà “una mena de primer retorn” a Catalunya, perquè estaran més a prop que mai des que se’n van anar a l’estranger el 2017, i ha reivindicat que demostraran a l’Estat que estan vius políticament.

“Explicarem a l’Estat espanyol que estem més vius políticament que mai i que ens haurà d’escoltar més que mai perquè els parlarem des de molt a prop. Si ens volien liquidar políticament, no ho han aconseguit”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca