El Gobierno equipara JxCat amb el PP per demanar la devolució de l’IVA

Segons el PSOE això "és amor"

El senador de JxCat Josep Lluís Cleries i el parlamentari del PSOE Miguel Ángel Heredia han discutit aquest dimecres després que la formació independentista hagi demanat al Govern central la devolució de l’IVA del 2017 a les comunitats autònomes.

Publicitat

Aquesta disputa s’ha produït arran de la moció de JxCat que insta el Govern central a abonar immediatament els diners, i que finalment s’ha aprovat per 130 vots a favor, 110 en contra i 9 abstencions.

“M’amoïna que qui els marqui l’estratègia sigui (Pablo) Casado”, ha sostingut el socialista en el torn de rèpliques, i ha acusat JxCat de portar a la cambra alta “exactament la mateixa moció que va portar el PP fa dues setmanes”.

“Això no és afecte, això és amor”, ha etzibat Heredia, que ha acusat Cleries de compartir cada dia “més coses” amb el líder dels populars: “Però fixi’s, així va començar el president del PP basc i mirin com ha acabat”, ha assegurat el socialista, i després li ha recordat que el problema de la liquidació de l’IVA el va generar Cristóbal Montoro, un ministre del PP.

“El veig atabalat. Haver de recórrer a Casado… Ningú no pot dir que hi pugui haver una complicitat amb el PP. Compte amb què diem, que se li pot girar en contra”, ha avisat el senador del Grup Parlamentari Nacionalista.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes