L’ANC i Òmnium, a diferència dels partits, van a una

Es personaran com a acusació particular contra les càrregues de l'1-O

Publicitat

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha afirmat aquest divendres que l’ANC i Òmnium es personaran com a acusació particular en la causa sobre les càrregues policials de l’1-O a Barcelona.

Ho ha dit en una entrevista de Ràdio 4 que ha recollit Europa Press, després que ‘La Vanguardia’ hagi publicat que les dues entitats sobiranistes volen personar-se com a acusació particular per substituir l’Ajuntament de Barcelona, que ho era fins que l’Audiència de Barcelona va excloure el consistori de la investigació.

Paluzie ha lamentat que, després de l’exclusió de l’Ajuntament, aquesta causa “ha quedat desemparada” i creu que cal que l’ANC i Òmnium s’hi personin per jutjar els responsables de les càrregues de l’1-O, i ha explicat que continuaran finançant el mateix equip d’advocats que treballava amb el consistori.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca