Rufián demana parlar de la crisi política i “no tant de la taula”

El portaveu d'ERC al Congrés assegura que la data que acordin els presidents els "semblarà bé"

Publicitat

El portaveu parlamentari d’Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, ha demanat aquest dijous que es parli ja a la taula de negociació que van pactar el seu partit i el PSOE per solucionar la crisi política amb Catalunya, “i no tant de la taula”.

Així ho ha manifestat als passadissos de la cambra baixa, en ser preguntat sobre el fet que el president del Govern central, Pedro Sánchez, i el cap de l’executiu català, Quim Torra, encara no s’hagin posat d’acord ni tan sols pel que fa a la data per constituir la taula de negociació.

Aquest dimecres, Sánchez va proposar que la reunió tingués lloc dilluns vinent, 24 de febrer, a La Moncloa, però Torra ja ha rebutjat aquesta data i ha plantejat altres dates alternatives: els dies 21, 23, 26, 27 i 28 de febrer.

“Nosaltres volem que es parli a la taula, i no tant de la taula”, ha respost Rufián quan se li ha preguntat per aquest ball de dates. En tot cas, ha recalcat que el dia que acordin els presidents li semblarà “bé”.

Publicitat

Sobre la falta d’acord pel que fa a la data, la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assenyalat que espera que finalment es consensuï un dia. “I si no, un mediador segur que ho soluciona”, ha fet broma.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca