Rufián demana parlar de la crisi política i “no tant de la taula”

El portaveu d'ERC al Congrés assegura que la data que acordin els presidents els "semblarà bé"

El portaveu parlamentari d’Esquerra Republicana al Congrés, Gabriel Rufián, ha demanat aquest dijous que es parli ja a la taula de negociació que van pactar el seu partit i el PSOE per solucionar la crisi política amb Catalunya, “i no tant de la taula”.

Publicitat

Així ho ha manifestat als passadissos de la cambra baixa, en ser preguntat sobre el fet que el president del Govern central, Pedro Sánchez, i el cap de l’executiu català, Quim Torra, encara no s’hagin posat d’acord ni tan sols pel que fa a la data per constituir la taula de negociació.

Aquest dimecres, Sánchez va proposar que la reunió tingués lloc dilluns vinent, 24 de febrer, a La Moncloa, però Torra ja ha rebutjat aquesta data i ha plantejat altres dates alternatives: els dies 21, 23, 26, 27 i 28 de febrer.

“Nosaltres volem que es parli a la taula, i no tant de la taula”, ha respost Rufián quan se li ha preguntat per aquest ball de dates. En tot cas, ha recalcat que el dia que acordin els presidents li semblarà “bé”.

Sobre la falta d’acord pel que fa a la data, la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha assenyalat que espera que finalment es consensuï un dia. “I si no, un mediador segur que ho soluciona”, ha fet broma.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca