La Policia Nacional deté amb la col·laboració dels Mossos un dels líders dels aldarulls a Tarragona postsentència

La repressió segueix imparable

La Policia Nacional, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, ha detingut un dels presumptes líders dels desordres que es van produir a Tarragona després de la sentència del procés, al qual se li imputen delictes de desordres públics, atemptat contra agent de l’autoritat i coaccions.

Publicitat

El detingut, que ha passat a disposició judicial, és un dels responsables dels aldarulls que es van produir la setmana del 14 al 18 d’octubre del 2019, quan el Tribunal Suprem va donar a conèixer la sentència als líders independentistes.

Ha estat la informació que han recollit els serveis d’intel·ligència de tots dos cossos que n’ha propiciat la identificació, localització i detenció.

Com ha recordat la Policia Nacional, durant les protestes es van produir abundants danys materials al mobiliari urbà i també a molts negocis, incendis a desenes de contenidors d’escombraries i atacs amb objectes contundents a edificis públics.

El Centre de Coordinació (CECOR) provincial, que es va crear per coordinar els serveis policials de la demarcació del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, va començar la investigació.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes