La Fiscalia s’oposa que Jordi Sànchez surti de la presó per fer voluntariat

S'oposa a aplicar l'article 100.2 del Reglament Penitenciari

Publicitat

La Fiscalia s’ha oposat a aplicar a l’expresident de l’ANC i exdiputat de JxCat, Jordi Sànchez, l’article 100.2 del Reglament Penitenciari que li permet sortir de la presó tres dies a la setmana per seguir un programa de voluntariat.

En un escrit d’aquest dijous que ha recollit Europa Press, el ministeri públic considera que no existeix cap relació entre el delicte i l’activitat de voluntariat, i recorda que Sànchez ha comès un delicte greu, pel qual ha estat condemnat a nou anys de presó, i que acaba de complir un quart de la pena.

La Junta de Tractament del centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), va aprovar flexibilitzar el règim penitenciari de Sànchez i permetre-li sortir de la presó 11 hores diàries tres dies feiners a la setmana per seguir un programa de voluntariat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca