El PSOE i el PP s’alien per renovar les institucions de poder

Sánchez ha limitat els pactes a "arribar als acords que necessita Espanya en l'àmbit de la renovació dels òrgans constitucionals"

El president del Govern central, Pedro Sánchez, ha limitat aquest dimecres en el ple del Congrés els pactes amb el PP a renovar els “òrgans constitucionals”, i ha ignorat així l’oferta del president del PP, Pablo Casado, de pactar els pressupostos generals de l’Estat (PGE) i no dependre així dels partits independentistes.

Publicitat

En la sessió de control al Govern central que ha tingut lloc a la cambra baixa, el líder de l’oposició ha cridat a “rectificar”, a “abandonar l’extremisme i tornar a la centralitat”. “Deixi de reservar el diàleg com un premi a la minoria radical i assegui’s a dialogar amb la majoria moderada, que és la que convé a Espanya”, ha dit.

No obstant això, Sánchez ha limitat els pactes a “arribar als acords que necessita Espanya en l’àmbit de la renovació dels òrgans constitucionals” i ha demanat a Casado que “abandoni el bloqueig” i faci una “oposició lleial” i “útil, des de la discrepància racional i raonable, però també des de l’enorme sentit d’Estat” que, ha dit, “necessita aquest país per part del principal partit de l’oposició”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca