Collboni creu que les protestes independentistes a la Meridiana “no tenen cap sentit de continuar”

El primer tinent d'alcaldia insta Interior a prendre "mesures adequades" per evitar que s'interrompi la circulació

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat que s’aturin els talls diaris a l’avinguda Meridiana que es produeixen des que es va publicar la sentència de l’1-O. “Aquesta situació s’ha d’acabar, no té cap sentit continuar amb unes protestes que en aquests moments l’única repercussió directa que tenen és perjudicar els veïns de Sant Andreu i Nou Barris i els comerciants”, ha assegurat. En una roda de premsa, Collboni ha demanat al Departament d’Interior de la Generalitat que prengui les “mesures adequades” per evitar que hi hagi talls “de forma indiscriminada cada dia”.

Publicitat

“Ens hem adreçat al Departament d’Interior de la Generalitat perquè aquesta situació no es perllongui més en el temps, perquè està causant un greu perjudici a la mobilitat de la ciutat”, ha afegit, abans de recordar que l’Ajuntament ha demanat “en reiterades ocasions” al Govern que actués a la Meridiana.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes