Batlle s’emprenya amb Buch

Vol que aturi els talls diaris de la Meridiana i l'avisa: "No accepto lliçons del dret a manifestació"

El tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha demanat al conseller d’Interior, Miquel Buch, que no autoritzi més els talls diaris de l’avinguda Meridiana i ha avisat que “no accepta lliçons del dret a manifestació”. “De lliçons les justes, és una activitat absolutament abusiva. Està perjudicant els veïns, els comerciants i els conductors. I en determinades ocasions està posant en risc la seguretat de les persones”, ha dit a TV3 després d’enviar un nou escrit a Interior i una carta al conseller demanant que s’aturin aquests talls. Buch li va respondre que s’havia de preservar el dret a manifestació. Prèviament, la Guàrdia Urbana s’havia dirigit al departament per reclamar que es condicionessin o limitessin els talls.

Publicitat

Segons Batlle, “el dret a la manifestació també té uns límits que el Departament d’Interior no ha volgut plantejar per les raons que sigui”. El tinent d’alcaldia creu que tallar durant 128 dies és un “abús”, i que cal acabar amb aquesta situació. També ha remarcat que qui està en primera línia és la Guàrdia Urbana, que és qui ha de garantir la mobilitat, i el ciutadà normal no entén de competències. De moment, aquests talls estan comunicats fins al 28 de febrer.

D’altra banda, en preguntar-li per si concorrerà a les eleccions al Parlament, Batlle s’ha limitat a dir que el seu compromís “avui” és amb l’Ajuntament de Barcelona. “Ja tindrem temps de parlar-ne”, ha afegit sobre uns comicis catalans.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca