Els comuns posen en un mateix sac JxCat i ERC amb Cs i el PSC

Els retreu que s'hagin "alineat per apujar-se el sou"

La portaveu dels comuns al Parlament, Susanna Segovia, ha acusat aquest dimarts JxCat i ERC d'”alinear-se amb Cs i el PSC per apujar-se el sou”, després de donar suport al projecte de pressupostos del Parlament que ha aprovat la Mesa Ampliada de la cambra.

Publicitat

Ho ha dit en roda de premsa després que la Mesa Ampliada hagi tramitat aquests nous comptes, amb un augment del sou dels diputats de l’1,1% –abans era de l’1,5%– amb el suport de JxCat, ERC, Cs i el PSC-Units, l’abstenció de la CUP, la reserva de vot del PP i el rebuig dels comuns.

Segovia ha assegurat que la Presidència del Parlament va proposar als comuns congelar els sous dels diputats per aconseguir el seu suport –es tractava d’una condició indispensable per a ells–, però que JxCat no va voler donar-los suport, segons ella.

“Això demostra que JxCat està molt lluny del que són les necessitats reals de la ciutadania de Catalunya”, ha asseverat Segovia, que ha dit que el futur executiu català que sorgeixi de les eleccions no ha d’incloure JxCat.

D’aquesta manera, ha avisat que “un govern amb JxCat no és una sortida”, i ha lamentat que no hagi estat possible reproduir en l’acord dels comptes del Parlament la majoria dels pressupostos catalans, que han acordat JxCat, ERC i els comuns.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca