El PP que va destruir els discs durs de Bárcenas demana preservar les gravacions de la reunió d’Ábalos amb Delcy Rodríguez

"Hem anat a un jutjat de guàrdia per demanar empara perquè crec que el que està passant en relació amb Veneçuela és un canvi de posició tremendament injust"

Publicitat

El president del PP, Pablo Casado, ha anunciat aquest dimarts que el seu partit ha anat a un jutjat de guàrdia per sol·licitar empara i evitar que “es destrueixin les proves de les gravacions” de l’Aeroport de Madrid-Barajas després de la reunió que van mantenir el ministre de Transports, José Luis Ábalos, i la vicepresidenta de Veneçuela, Delcy Rodríguez, el passat 20 de gener.

“Hem anat a un jutjat de guàrdia per demanar empara perquè crec que el que està passant en relació amb Veneçuela és un canvi de posició tremendament injust amb l’heroica oposició veneçolana, però sobretot crec que és vergonyós per a Espanya”, ha afirmat, després de denunciar que el “règim dictatorial” ha torturat, assassinat i abocat a l’exili milions de persones que es “morien de gana”.

En una entrevista a Esradio, Casado ha afirmat que hi han anat perquè “no es destrueixin les proves de la terminal 4” de Barajas i ha recordat que el PP va presentar una denúncia contra Ábalos a la Fiscalia però “ni ens han contestat”. A més, ha indicat que el seu partit també ha presentat una acta notarial i ha criticat que Aena “tampoc no hagi dit res” en dues setmanes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca