Bosch urgeix Sánchez a dir “ja” quan està “disposat” a començar la negociació amb la Generalitat

Insisteix que la Comissió Bilateral no pot suplir la taula de governs

Publicitat

El conseller d’Exteriors, Alfred Bosch, ha insistit que la Comissió Bilateral no pot suplir la taula de governs. En declaracions a la premsa des dels passadissos del Parlament, aquest dimecres al migdia, Bosch -que ostenta la presidència de la Comissió Bilateral- ha reiterat que no es pot amagar la necessitat d’iniciar “ja” la negociació entre governs. El conseller ha subratllat que l’eina estatutària ha de servir per parlar de competències o transferències pendents i abordar alguns dels 44 punts que Pedro Sánchez va entregar a Quim Torra la setmana passada, però no per parlar del conflicte polític. En aquest sentit, Bosch ha urgit el president espanyol ha dir “ja” quan està “disposat” a començar la negociació amb la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca