Bosch urgeix Sánchez a dir “ja” quan està “disposat” a començar la negociació amb la Generalitat

Insisteix que la Comissió Bilateral no pot suplir la taula de governs

Publicitat

El conseller d’Exteriors, Alfred Bosch, ha insistit que la Comissió Bilateral no pot suplir la taula de governs. En declaracions a la premsa des dels passadissos del Parlament, aquest dimecres al migdia, Bosch -que ostenta la presidència de la Comissió Bilateral- ha reiterat que no es pot amagar la necessitat d’iniciar “ja” la negociació entre governs. El conseller ha subratllat que l’eina estatutària ha de servir per parlar de competències o transferències pendents i abordar alguns dels 44 punts que Pedro Sánchez va entregar a Quim Torra la setmana passada, però no per parlar del conflicte polític. En aquest sentit, Bosch ha urgit el president espanyol ha dir “ja” quan està “disposat” a començar la negociació amb la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes