El 88% dels empresaris avalen la via unilateral

Les dades són d'una enquesta realitzada per la Cambra de Barcelona

Publicitat

El 88% dels empresaris que ha enquestat la Cambra de Comerç de Barcelona creu que l’entitat hauria de donar suport a la via unilateral per assolir la independència de Catalunya si en unes eleccions catalanes les forces independentistes obtenen més d’un 50% dels vots i l’Estat no permet un referèndum d’independència.

Així es desprèn dels primers resultats parcials de la multiconsulta de la cambra als seus membres el 21 de gener, segons ha informat la corporació aquest dimarts en un comunicat.

Segons l’estudi, tres de cada quatre empresaris considera que la cambra no ha de donar suport al pacte de govern PSOE-UP: el 56% perquè no s’ha de col·laborar amb el Govern central i el 14% perquè no creu que sigui bo per a la seva empresa.

El 97% dels enquestats considera positiu per a l’economia catalana i el teixit empresarial català que l’acord entre la Generalitat i La Moncloa inclogui un referèndum d’autodeterminació, i el 88% defensa que la Cambra de Barcelona demani la nul·litat del judici contra els líders independentistes per l’1-O.

Publicitat

Nou de cada deu empresaris considera convenient que la cambra plantegi als organismes internacionals que la solució al conflicte català passi per una proposta basada en el concepte ‘Dos models, dos estats’, segons els resultats de l’enquesta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca