Catalunya, millor regió per invertir al sud d’Europa per tercer any consecutiu

La publicació 'fDi Magazine' del grup 'Financial Times' ha qualificat Catalunya com la millor regió per invertir al sud d'Europa en el període 2020-2021

Publicitat

És la tercera vegada consecutiva que aquest rànquing bianual situa Catalunya en aquesta posició, que ostenta des del 2016, segons aquesta mateixa classificació, ha informat la Generalitat aquest dimarts en un comunicat.

‘fDi Magazine’ ha analitzat unes 150 regions tenint en compte criteris de connectivitat, clima de negocis, potencial econòmic, capital humà, estil de vida i l’estratègia de captació d’inversions estrangeres.

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha assenyalat que reconeixements com aquest posen de manifest que “Catalunya és sinònim de confiança i de futur”.

El rànquing que ha elaborat el grup britànic situa Catalunya en el primer lloc per davant de la Comunitat de Madrid i la Llombardia (Itàlia).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca