Arrimadas està indignada per no tenir una cadira a la taula de negociació

Considera "indignant" que a la mesa hi sigui "tothom menys els catalans constitucionalistes"

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha dit aquest dimarts que li sembla “indignant” que en la taula de diàleg entre el Govern d’Espanya i el de la Generalitat hi estigui “tothom” representat “menys els catalans constitucionalistes”.

Publicitat

Així s’ha pronunciat, en roda de premsa a la cambra baixa, després de conèixer que el vicepresident segon del Govern central, Pablo Iglesias, formarà part de la delegació, encapçalada pel president Pedro Sánchez, que negociarà per resoldre el conflicte català.

“El que és indignant és que en aquesta taula hi sigui tothom –Iglesias, ERC, Torra, els inhabilitats, els condemnats, els que defensen que cal donar un cop d’estat… Tots menys els constitucionalistes catalans que hem donat la cara davant el separatisme”, ha manifestat.

“A nosaltres no ens hi conviden”, ha lamentat Arrimadas, que entén això com un “insult” als catalans no independentistes.

També ha criticat que Sánchez tampoc no s’hagi reunit amb els màxims representants de Cs a Catalunya, Lorena Roldán i Carlos Carrizosa, però sí amb Torra, condemnat per desobediència i inhabilitat com a diputat. “No es pot blanquejar Torra ni el separatisme mentre es menysprea el constitucionalisme a Catalunya”, ha indicat.

A més, ha defensat que la taula entre el Govern d’Espanya i la Generalitat no pot substituir el Parlament ni el Congrés dels Diputats, i que el diàleg s’ha de fer “dins de la llei” i de les institucions.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca