Aragonès formarà part de la taula entre governs

El vicepresident avisa el PSOE que no n'hi haurà prou en posar en marxa el diàleg per votar els pressupostos estatals

Publicitat

El vicepresident del Govern i coordinador general d’ERC, Pere Aragonès, ha confirmat que formarà part de la taula de negociació entre governs que es reunirà per primera vegada abans que acabi el febrer. En una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, Aragonès ha considerat que la presència del vicepresident segon del govern espanyol, Pablo Iglesias, és una “oportunitat” però que no és “garantia de res” tenint en compte els “antecedents de la política espanyola”. Pel que fa als pressupostos de l’Estat, Aragonès ha avisat al PSOE que no n’hi haurà prou en posar en marxa la taula de negociació per facilitar els comptes. “Que ningú es pensi que hi haurà un xec en blanc als pressupostos independentment del seu contingut”, ha advertit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca