La Vanguardia assegura que només el 30% dels catalans vol un referèndum

Un 71,3% considera que el diàleg ha d'incloure una solució per als presos independentistes

Publicitat

El 80% dels catalans vol que la taula de negociació entre governs es posi en marxa abans de les eleccions catalanes, segons una enquesta de GAD3 encarregada per ‘La Vanguardia’. Els comicis encara no tenen data però el president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat que els convocarà just després que el Parlament aprovi els pressupostos del 2020. Segons l’enquesta, un 71,3% creu que la negociació ha d’incloure una solució per als presos independentistes. Pel que fa a la via per resoldre el conflicte, hi ha divisió d’opinions. Un 30,1% aposta per un referèndum d’independència, seguit del 27,9% que vol una reforma de la Constitució i del 26,9% que advoca per millorar el sistema de finançament. Només el 9,2% aposta per un nou Estatut.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca