ERC li demana a JxCat que no sigui “irresponsable”

Creu que està en precampanya i li retreu les crítiques

Publicitat

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha recriminat aquest dilluns que, al seu parer, JxCat ha entrat en precampanya amb les crítiques que van adreçar als republicans en un acte aquest dissabte: “Aquest cap de setmana hem vist com JxCat ha començat la precampanya i ha tornat a carregar contra ERC. Ens entristeix i és irresponsable”.

Ho ha dit en roda de premsa després que, en un acte, JxCat fes diverses crítiques als republicans, com ara les de la líder de la formació a l’Ajuntament, Elsa Artadi, que va afirmar que “l’independentisme pragmàtic és el més màgic i menys pràctic de tots”, i va carregar contra la suspensió del president de la Generalitat, Quim Torra, com a diputat del Parlament.

Vilalta ha assegurat que ERC no entrarà en aquesta “espiral de retrets i de confrontació”, i ha cridat a la responsabilitat dels partits independentistes per mirar de consensuar una estratègia comuna abans de les eleccions catalanes que va anunciar Torra un cop s’hagin aprovat els pressupostos del Govern.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes