ERC li demana a JxCat que no sigui “irresponsable”

Creu que està en precampanya i li retreu les crítiques

La secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha recriminat aquest dilluns que, al seu parer, JxCat ha entrat en precampanya amb les crítiques que van adreçar als republicans en un acte aquest dissabte: “Aquest cap de setmana hem vist com JxCat ha començat la precampanya i ha tornat a carregar contra ERC. Ens entristeix i és irresponsable”.

Publicitat

Ho ha dit en roda de premsa després que, en un acte, JxCat fes diverses crítiques als republicans, com ara les de la líder de la formació a l’Ajuntament, Elsa Artadi, que va afirmar que “l’independentisme pragmàtic és el més màgic i menys pràctic de tots”, i va carregar contra la suspensió del president de la Generalitat, Quim Torra, com a diputat del Parlament.

Vilalta ha assegurat que ERC no entrarà en aquesta “espiral de retrets i de confrontació”, i ha cridat a la responsabilitat dels partits independentistes per mirar de consensuar una estratègia comuna abans de les eleccions catalanes que va anunciar Torra un cop s’hagin aprovat els pressupostos del Govern.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca