El comerciants alerten dels efectes del tall a la Meridiana

Es queixen d'una caiguda de la facturació d'entre el 20 i el 40%

Publicitat

Els comerciants de Fabra i Puig es queixen d’una caiguda de la facturació d’entre el 20 i el 40% pel tall diari a l’avinguda Meridiana de Barcelona. Aquesta situació afecta botigues, bars i restaurants, que constaten que la dificultat d’accés a la zona està actuant com a “element dissuasiu” per als clients i visitants habituals, que busquen alternatives fora de l’àrea per fer les seves compres o anar de restaurants. Per tot plegat, l’Associació de Comerciants Fabra Centre i Barcelona Comerç demanen que s’aturin les protestes, que ja acumulen més de 100 dies.

Els comerços que pateixen més són els que estan més a prop de l’avinguda Meridiana, però tot l’eix comercial se n’ha ressentit, asseguren. Els més afectats són els que atreuen clients d’altres punts de la ciutat i de fora de Barcelona, que accedeixen amb els seus vehicles. És el cas dels tallers i comerços d’accessoris per a motos i cotxes. La restauració també ha detectat baixades de facturació del 30% per les dificultats per accedir als bars i restaurants en la franja horària dels sopars.

Els comerciants s’han reunit amb representants de l’Ajuntament de Barcelona, incloent el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, però constaten que no hi ha perspectives de millora per la negativa del Departament d’Interior a prohibir els talls. Asseguren que l’ANC i Interior no els han rebut.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca