Trump, més a prop de la reelecció

Supera el procés d''impeachment' en ser declarat no culpable d'abús de poder pel Senat

Donald Trump ha superat aquest dimecres a la nit el procés d”impeachment’ engegat contra ell per presumpte abús de poder en ser declarat no culpable pel Senat nord-americà. El president dels Estats Units tanca d’aquesta manera un capítol que podia haver-lo tret del càrrec, malgrat que hi havia poques opcions perquè els càrrecs prosperessin atesa la majoria republicana a la cambra alta nord-americana. Trump era investigat per presumpte abús de poder i per obstrucció al Congrés, després que presumptament retingués ajuda militar a Ucraïna perquè el govern iniciés una investigació contra el fill de l’exvicepresident demòcrata Joe Biden per presumpta corrupció. Només un senador republicà ha votat per condemnar el president dels Estats Units.

Publicitat

La votació que absol Trump dels càrrecs i li permet, per tant, mantenir la presidència dels Estats Units ha arribat l’endemà del discurs anual sobre l’estat de la nació que va adreçar davant del ple del Congrés, en què va celebrar la fortalesa econòmica que, segons va dir, ha portat el seu mandat al país.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca