Oques Grasses estrenen la nova gira Hola’stars amb un concert a l’Índia

Actuaran diumenge a l'Udaipur World Music Festival

Publicitat

Oques Grasses estrenaran la seva nova gira Hola’stars aquest diumenge a l’Udaipur World Music Festival a la ciutat d’Udaipur a l’Índia. La nova gira ‘Hola’stars’ inclourà un repertori nou i passarà per festivals com Strenes, CanetRock, l’Abella Rock, Festiuet, Acampada Jove, Barcelona Share Festival o Tingladu. El passat 29 de gener es va donar a conèixer que Oques Grasses era el grup amb més nominacions dels premis Enderrock d’aquest 2020, ja que acumula sis candidatures en diferents categories. Els osonencs opten a rebre el guardó del millor disc de pop-rock, tenen dues cançons en el llistat de millor cançó de pop-rock i també estan entre els grups de millor directe.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca