Casado lamenta que el president d’Espanya hagi fet un “homenatge” a Torra

"Actuarem contra Sánchez si cedeix el que la Constitució i l'ordenament jurídic"

El líder del PP, Pablo Casado, ha acusat aquest dijous Pedro Sánchez de “retre homenatge” al president de la Generalitat, Quim Torra, i de fer “passos irreversibles” que l’allunyen de la Constitució, de la mateixa manera que ha avisat que el seu partit actuarà si “cedeix” davant el separatisme i negocia el que “la Constitució i l’ordenament jurídic li impedeixen negociar”.

Publicitat

En una intervenció davant el Grup Popular, Casado ha criticat durament que Sánchez hagi estat rebut a la Generalitat de Catalunya “com un visitant estranger”. Ha dit que la reunió és una “estació més en l’escapada” del PSOE per acontentar els independentistes i que, a parer seu, inclou mesures com la reforma del Codi Penal per revisar el delicte de sedició o la creació d’una taula de diàleg bilateral.

Casado ha afirmat que “Torra és incompetent per continuar ocupant la presidència de la Generalitat” després de quedar-se sense escó al Parlament i ha recalcat que per això el seu partit ha presentat una querella contra ell per “usurpació de funcions”.

“I actuarem contra Sánchez si cedeix el que la Constitució i l’ordenament jurídic li impedeixen negociar en aquesta taula de partits o en qualsevol reunió en la qual tractin prebendes per aferrar-se en el poder o aprovar els pressupostos”, ha asseverat.

Oxigen separatista

Després d’assegurar que el Govern de Sánchez funciona “amb la respiració assistida d’una bombona d’oxigen que és separatista”, ha recalcat que és “absolutament incompatible ser ostatge dels independentistes i defensar l’interès general de tots els espanyols”.

A més, ha assenyalat que Sánchez està fent “passos irreversibles en la deserció del PSOE del bloc constitucional”, cosa que, a parer seu, és una “tragèdia irreparable per a la democràcia espanyola”. Segons ha dit, està derrocant “línies vermelles” que no pensaven mai que creuaria

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca