Terrence Malick torna a la gran pantalla amb una història amb el nazisme com a rerefons

'Aves de presa' i 'El escándalo', entre les estrenes destacades de la setmana

Publicitat

Terrence Malick, director de films com ‘Días de gloria’, ‘La delgada línea roja’ o ‘El árbol de la vida’, torna a la gran pantalla amb l’estrena de ‘Vida oculta’. Una història sobre un pagès austríac a qui el nazisme li colpejarà la vida. Aquesta és una de les estrenes destacades de la setmana, juntament a ‘Aves de presa’, en què Margot Robbie es torna a posar a la pell del personatge de còmics Harley Quinn i ‘El escándalo’ protagonitzada també per Margot Robbie amb les actrius Nicole Kidman i Charlize Theron. Un film sobre la caiguda d’un dels imperis mediàtics més poderosos i controvertits de les darreres dècades: Fox News.

La pel·lícula ‘Vida oculta’ està protagonitzada per Franz i Fani Jägerstätter, un matrimoni feliç que viu amb les seves tres filles a una granja situada a Sankt Radegund, Àustria. Quan esclata la Segona Guerra Mundial, els homes comencen a donar suport al nazisme, però en Franz no es deixa emportar per la corrent majoritària. Es resisteix a donar suport a Hitler i es converteix així en el primer objector d’un món de fervent suport al nazisme. El seu amor envers la seva esposa i la seva fe es convertiran en el seus grans aliats per les decisions que ha de prendre. August Diehl, Matthias Schoenaerts i Valerie Pachner són els protagonistes d’aquesta història dirigida per Terrence Malick.

‘Aves de presa’

Després de separar-se del Joker, Harley Quinn, juntament a Canario Negro, Cazadora i Renée Montoya, uneixen les seves forces per a salvar una nena (Cassandra Cain) del malvat rei del crim Black Mask. La cinta ‘Aves de presa’ dirigida per Cathy Yan està protagonitzada per Margot Robbie, Ewan McGregor i Elizabeth Winstead. Margot Robbie torna a interpretar el paper de Harley Quinn després de fer-ho a ‘Escuadrón suicida’.

Publicitat

‘El escándalo’

Nicole Kidman, Charlize Theron i Margot Robbie protagonitzen el film ‘El escándalo’ dirigit per Jay Roach. La pel·lícula fa una deconstrucció de la caiguda d’un dels imperis mediàtics més poderosos i controvertits de les darreres dècades: Fox News, amb tres dones que intentaran acabar amb el seu responsable: Roger Ailes.

‘Solo nos queda bailar’

S’estrena aquesta setmana la pel·lícula candidata als Oscar per Suècia: ‘Solo nos queda bailar’ dirigida per Levan Akin. Al film, Merab ha entrenat des de ben jove al grup de dansa nacional de Geòrgia amb la seva companya de ball Mary. La seva vida donarà un gir quan hi apareix l’Irakli, qui aviat es convertirà en el seu major rival i desig. En aquest entorn conservador, Merab es veu obligat a alliberar-se i a arriscar-ho tot. Aquest drama està protagonitzat per Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili i Ana Javakishvili.

‘Una misión de locos’

S’estrena aquest divendres la comèdia francesa ‘Una misión de locos’ dirigida per Ludovic Colbeau-Justin i protagonitzada per Dany Boon, Philippe Katerine i Anne Serra. Romain és un metge interí que treballa en un hospital psiquiàtric. Léo (Dany Boon) és un pacient que diu que és un agent secret que es diu ‘el León’. Els seus destins es creuaran quan a Romain li demana al Léo que l’ajudi a trobar a la seva promesa desapareguda.

‘Zibila i el poder de les ratlles’

S’estrena en català el film d’animació ‘Zibila i el poder de les ratlles’ de Isabelle Favez, Benoît Chieux, Marina Svojíková, Marc Riba i Anna Solanas. La protagonista, la Zibila, és una petita zebra adoptada per una família de cavalls. El primer dia d’escola, els seus companys se’n riuen, perquè és diferent. Ella haurà de recuperar la confiança en si mateixa i guanyar el respecta dels seus companys.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca