El Govern descarta que es plantegi la cancel·lació del MWC pel coronavirus

Chacón diu que s'hauran d'analitzar els efectes sobre l'economia amb el temps

Publicitat

La consellera d’Empresa, Àngels Chacón, ha descartat que es plantegi la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC) pel coronavirus. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha respectat les decisions d’LG i ZTE que han anulat la seva participació a la fira de mòbils barcelonina i ha defensat que des de la Generalitat “s’han pres totes les mesures”. Per a Chacón començar a suspendre esdeveniments com el Mobile portaria “a una política d’aïllament país per país”. D’altra banda, ha reconegut que sí que hi poden haver afectacions a les duanes, que estan actualment tancades per l’any nou xinès, o per reunions que es poden suspendre per precaució i que els efectes s’hauran d’analitzar amb el temps.

A més, Chacón ha criticat la “discriminació” cap al col·lectiu xinès i ha afirmat que el coronavirus pot afectar qualsevol.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca