La CUP se’n riu de les exigències de Cs al Congrés

Els nacionalistes espanyols demanen que no es pagui el sou dels diputats que no van a les sessions plenàries

Publicitat

El diputat de la CUP al Congrés Albert Botran considera que la proposta de Ciutadans perquè no es pagui el sou als diputats de la formació anticapitalista catalana els dies que no vagin a les sessions plenàries de la cambra baixa està “fora de lloc”, i ha remarcat que aquestes absències tenen el suport dels seus votants.

“Està fora de lloc que es miri de marginar els diputats que han estat legítimament elegits per representar la societat catalana que ens ha donat suport”, ha assenyalat Botran aquest dimarts just abans del començament del ple.

El representant de la CUP ha defensat la seva decisió de no assistir a totes les sessions per no quedar “atrapats en la dinàmica parlamentària” i ha deixat clar a la formació taronja que els votants que els han donat suport hi estan d’acord.

“Nosaltres sempre expliquem el que farem fora i dins de les institucions. Farem el que considerem necessari, i als nostres votants això els agrada”, ha emfatitzat Botran.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca