El PSC assegura que els pressupostos “no són els que necessita Catalunya”

Iceta demana a JxCat i ERC que mentre no hi hagi eleccions "no es facin jugades l'un a l'altre" per presentar-se "en millors condicions"

Publicitat

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha explicat que els socialistes presentaran una esmena a la totalitat als pressupostos de la Generalitat perquè “no són els que necessita Catalunya”. Iceta ha insistit que es basen en “una trampa” perquè assegura que no hi ha tanta despesa com s’anuncia, i ha remarcat que “no reverteixen les retallades”. A part dels socialistes, la CUP i Cs també han anunciat que presentaran una esmena a al totalitat. Iceta també ha lamentat que no es convoqués eleccions “immediatament” i que s’esperés a l’aprovació dels comptes i ha insistit que aquest tampoc és “el Govern que necessita Catalunya”. El líder del PSC ha reivindicat les eleccions com “l’oportunitat per canviar de rumb” i ha assegurat que l’entomen “en primera persona”.

En aquest sentit, ha demanat a ERC i JxCat que durant aquest període pre-electoral “no es facin jugades l’un a l’altre” per presentar-se “en millors condicions”. “La seva obligació fonamental és servir el país”, ha recordat.

També sobre les eleccions, Iceta ha reiterat que no pretenen sumar-se a un possible pacte entre Cs i el PPC, tot i que ha assegurat que és “benvingut” perquè “clarifica molt el panorama”. A més, ha dit que estan en contacte amb la Lliga per saber quina serà la seva aposta als comicis.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes