Les últimes condicions de Torra

Deixa en suspens la taula de diàleg segons el que plantegi Sánchez i a la resposta independentista

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha condicionat aquest dijous la taula de diàleg amb el Govern central al que plantegi el president de l’executiu central, Pedro Sánchez, que traslladarà en una reunió als partits independentistes per valorar-ne la seva opinió.

“Necessito saber en quines condicions negociarem el que calgui negociar, que és l’exercici del dret a l’autodeterminació i l’amnistia. És l’encàrrec que tenim. No és una qüestió del president, sinó també d’ERC i la CUP”, ha destacat en una entrevista a Catalunya Ràdio que ha recollit Europa Press.

Segons Torra, les negociacions amb el Govern central s’han de fer amb l’acord de totes les forces independentistes, i ha preguntat a Sánchez quina proposta li posarà sobre la taula.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca