La CUP entona el “ja t’ho vam dir”

"La confiança en què la governabilitat d'Espanya resoldrà el conflicte s'està esfondrant"

Publicitat

La diputada de la CUP al Congrés Mireia Vehí ha sostingut aquest dijous que “la confiança en què la governabilitat d’Espanya resoldrà el conflicte s’està ensorrant per moments”.

Ho ha dit en un tuit que ha recollit Europa Press, tot i que els agradaria “no tenir raó”, després que el Govern de Pedro Sánchez hagi ajornat la taula de diàleg fins que hi hagi un nou executiu català.

Les eleccions no es convocaran fins que s’aprovin els pressupostos catalans, sobre la qual cosa Vehí ha lamentat: “pressupostos sense continuïtat de Govern i taula de diàleg sense diàleg”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca