La CUP, cansada de JxCat i ERC

Anuncia que no tornarà a "donar crèdit" a un govern dels dos partits "que torni a fer el mateix"

Publicitat

El diputat de la CUP Carles Riera ha avisat que no tornarà a facilitar un govern de JxCat i ERC que “torni a fer el mateix”. En una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, Riera ha assegurat que tant JxCat com ERC “han malmès tot el crèdit” i que no han complert les promeses amb què es van presentar a les passades eleccions. De totes maneres, Riera ha assegurat que la CUP està disposada a assumir responsabilitats i les conseqüències repressives que se’n derivin en base a un programa basat en “l’exercici real de l’autodeterminació”. I és que segons Riera, els cupaires han de construir una alternativa perquè “l’independentisme ha quedat orfe”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca