Arrimadas juga amb la idea d’una llista única unionista a Catalunya

No confirma una coalició amb el PP però diu que Cs sempre prioritzarà els interessos d'Espanya

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha evitat confirmar que el seu partit es plantegi una coalició amb el PP en les properes eleccions autonòmiques a Catalunya, però ha afirmat que la formació taronja prioritzarà sempre els interessos d’Espanya i ha instat la resta de partits a fer el mateix en tots els casos, no només quan “els convingui”.

Publicitat

En un esmorzar informatiu del Fòrum Europa en què ha presentat el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, Arrimadas ha assenyalat que Ciutadans ocupa un “espai propi, de centre, liberal i reformista” i que no hi ha “cap altre partit” que compleixi aquestes característiques.

No obstant això, després ha assenyalat que Cs és un partit útil i responsable: “Jo sempre, sempre, sempre posaré els interessos del meu país per sobre dels interessos del meu partit”, i això “requereix col·laboració, amb diferents fórmules en cada moment”, ha afegit.

En aquest context, Arrimadas ha retret al PP que no provés d’evitar el Govern de coalició del PSOE i Unides Podem i ha dit que no permetrà que “alguns” pretenguin “donar lliçons de constitucionalisme” quan, en el cas de Catalunya, “només estan pensant en qüestions electorals”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca