Arrimadas juga amb la idea d’una llista única unionista a Catalunya

No confirma una coalició amb el PP però diu que Cs sempre prioritzarà els interessos d'Espanya

Publicitat

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha evitat confirmar que el seu partit es plantegi una coalició amb el PP en les properes eleccions autonòmiques a Catalunya, però ha afirmat que la formació taronja prioritzarà sempre els interessos d’Espanya i ha instat la resta de partits a fer el mateix en tots els casos, no només quan “els convingui”.

En un esmorzar informatiu del Fòrum Europa en què ha presentat el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, Arrimadas ha assenyalat que Ciutadans ocupa un “espai propi, de centre, liberal i reformista” i que no hi ha “cap altre partit” que compleixi aquestes característiques.

No obstant això, després ha assenyalat que Cs és un partit útil i responsable: “Jo sempre, sempre, sempre posaré els interessos del meu país per sobre dels interessos del meu partit”, i això “requereix col·laboració, amb diferents fórmules en cada moment”, ha afegit.

En aquest context, Arrimadas ha retret al PP que no provés d’evitar el Govern de coalició del PSOE i Unides Podem i ha dit que no permetrà que “alguns” pretenguin “donar lliçons de constitucionalisme” quan, en el cas de Catalunya, “només estan pensant en qüestions electorals”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca