Arrimadas juga amb la idea d’una llista única unionista a Catalunya

No confirma una coalició amb el PP però diu que Cs sempre prioritzarà els interessos d'Espanya

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Publicitat

La portaveu de Ciutadans al Congrés, Inés Arrimadas, ha evitat confirmar que el seu partit es plantegi una coalició amb el PP en les properes eleccions autonòmiques a Catalunya, però ha afirmat que la formació taronja prioritzarà sempre els interessos d’Espanya i ha instat la resta de partits a fer el mateix en tots els casos, no només quan “els convingui”.

En un esmorzar informatiu del Fòrum Europa en què ha presentat el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, Arrimadas ha assenyalat que Ciutadans ocupa un “espai propi, de centre, liberal i reformista” i que no hi ha “cap altre partit” que compleixi aquestes característiques.

No obstant això, després ha assenyalat que Cs és un partit útil i responsable: “Jo sempre, sempre, sempre posaré els interessos del meu país per sobre dels interessos del meu partit”, i això “requereix col·laboració, amb diferents fórmules en cada moment”, ha afegit.

En aquest context, Arrimadas ha retret al PP que no provés d’evitar el Govern de coalició del PSOE i Unides Podem i ha dit que no permetrà que “alguns” pretenguin “donar lliçons de constitucionalisme” quan, en el cas de Catalunya, “només estan pensant en qüestions electorals”.

- Publicitat-

Breus

La Covid-19 afecta més a les zones més pobres de Barcelona

Un estudi de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAPJGol) revela que els districtes de la...

El Fase Cultura a Lleida tanca el cap de setmana amb més èxit d’assistència

La Paeria ha organitzat aquest estiu una seixantena d'activitats culturals, gratuïtes amb reserva prèvia, en el marc del 'Fase Cultura'. Aquest cap de setmana...

Aquestes són les mesures amb les quals es fara la verema DO Empordà

La Denominació d'Origen (DO) Empordà afronta la seva verema més "especial" per la situació sanitària generada per la covid-19. Els cellers de la comarca...

Ecologistes de Catalunya dona un toc d’atenció al Govern

Ecologistes de Catalunya denuncia "passivitat" del Govern davant els "nivells d'alerta" per ozó a la Plana de Vic. Fan aquesta denúncia "després de la...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca