Aragonès demana engegar la taula de diàleg

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat aquest dijous que la taula de negociació entre governs que van pactar entre ERC i el PSOE se celebri, i ha defensat que la reunió entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el del Govern central, Pedro Sánchez, abordi el conflicte a Catalunya.

“La taula de negociació, que s’ha d’engegar, ha de servir per començar a trobar aquesta solució”, ha afirmat en una compareixença durant la seva visita al Barcelona Supercomputing Center, després que La Moncloa hagi transmès la voluntat de Sánchez de mantenir la reunió amb Torra el 6 de febrer, però per resoldre les qüestions urgents a Catalunya, com les conseqüències del temporal Gloria.

Aragonès ha confiat que la reunió entre Torra i Sánchez del 6 de febrer serveixi per parlar sobre el conflicte: “Tots van a honorar els acords i no podria ser d’una altra manera”, ha sostingut en referència al pacte per constituir la taula de diàleg.

Ha insistit que l’acord entre ERC i el PSOE fixa aquesta taula de diàleg “per resoldre el conflicte i, per tant, s’ha de parlar de tot, de tot el que les diferents parts del conflicte creguin que poden ser les solucions” a la situació a Catalunya.

- Publicitat -

“Per tant, el que Torra traslladarà a Sánchez, com ell mateix ha anunciat, és aquesta reivindicació”, ha afegit el vicepresident del Govern.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca