Contundent toc d’atenció d’Òmnium per l'”espectacle” al Parlament de l’independentisme

"Si els partits no són capaços de buscar unitats que ho diguin"

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha lamentat l'”espectacle inadmissible” que van protagonitzar dilluns els partits independentistes al Parlament i els ha demanat que refacin la unitat i construeixin noves aliances i estratègies.

Publicitat

“Ningú no mereix aquesta mostra de divisió i de ruptura, tampoc els votants d’aquests partits. És hora que els partits demostrin que són capaços de refer aquesta situació, construir noves aliances i estratègies i buscar la unitat imprescindible. Si no en són capaços, que ho diguin i busquem altres maneres de sortir d’aquesta situació”, ha subratllat aquest dimarts en declaracions a les portes del Parc de la Ciutadella.

També ha volgut mostrar el seu suport al president de la Generalitat, Quim Torra, davant la “inadmissible persecució política que pateix a conseqüència de la repressió de l’Estat” així com als presos independentistes, que aquest dimarts compareixen en la comissió del 155 del Parlament.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca