Contundent toc d’atenció d’Òmnium per l'”espectacle” al Parlament de l’independentisme

"Si els partits no són capaços de buscar unitats que ho diguin"

Publicitat

El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha lamentat l'”espectacle inadmissible” que van protagonitzar dilluns els partits independentistes al Parlament i els ha demanat que refacin la unitat i construeixin noves aliances i estratègies.

“Ningú no mereix aquesta mostra de divisió i de ruptura, tampoc els votants d’aquests partits. És hora que els partits demostrin que són capaços de refer aquesta situació, construir noves aliances i estratègies i buscar la unitat imprescindible. Si no en són capaços, que ho diguin i busquem altres maneres de sortir d’aquesta situació”, ha subratllat aquest dimarts en declaracions a les portes del Parc de la Ciutadella.

També ha volgut mostrar el seu suport al president de la Generalitat, Quim Torra, davant la “inadmissible persecució política que pateix a conseqüència de la repressió de l’Estat” així com als presos independentistes, que aquest dimarts compareixen en la comissió del 155 del Parlament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca