A Errejón li queda molt a prop Catalunya

Demana eleccions per substituir la "interinitat" de Torra per un Govern estable

El líder de Més País, Íñigo Errejón, creu que tard o d’hora s’han de celebrar eleccions a Catalunya perquè es pugui formar un Govern “estable” amb un president de la Generalitat que no estigui en una “situació d’interinitat” com es troba ara, al seu parer, el cap de l’executiu català, Quim Torra.

Publicitat

Així ho ha assegurat en declaracions als mitjans de comunicació abans de participar en la Junta de Portaveus, en ser preguntat pel fet que la Mesa del Parlament hagi assumit que Torra ha perdut el seu escó a la cambra després que la Junta Electoral Central (JEC) en confirmés la inhabilitació com a diputat, com va dictar el Tribunal Suprem (TS).

Errejón creu que el Govern central ha de mantenir un diàleg “amb plena normalitat” amb la Generalitat, però ha defensat que el més lògic és que sigui “amb algú que no estigui en situació d’interinitat”. “Per això cal que hi hagi un president a Catalunya”, ha defensat.

A més a més, ha assenyalat que al Parlament s’està veient “la ruptura de la coalició de Govern” entre ERC i JxCat “que ha liderat la Generalitat” fins ara. Al seu parer, aquesta situació demostra que és “urgent que es renovi l’escenari polític català i que hi hagi un Govern estable que es posi a treballar”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca