Mónica Oltra: “Nosaltres estem en el Govern; en el poder estan altres”

Seu de la Vicepresidència del Govern de la Generalitat Valenciana. Ens perdem al costat de la Plaça de la Mare de Déu, però finalment aconseguim arribar. La Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ens rep al seu despatx, on hi trobem algunes de les seues samarretes, eixes que —alguns li retrauen— ha deixat de portar des que va passar de l’oposició al Govern.

No és el nostre propòsit, però, parlar d’actualitat. Volem parlar de la Mónica OOltra de la que tothom parla; volem parlar amb la persona que s’ha convertit en un dels eixos principals de la política valenciana. Allò que tenim ben present és que, tant els seguidors més propers com els més aferrissats enemics, tenen sempre als seus pensaments —i tuits, com no podia ser d’altra manera— la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana.

El futur del valencianisme polític, de Compromís, dels mitjans de comunicació del nostre territori, de la llengua depenen, en part, de Mónica Oltra. Hui, parlem sobre política, sobre cultura, sobre comunicació i sobre poder a una de les cases de totes les valencianes i els valencians. Hui, #AlNostreMirall, Mónica Oltra.

- Publicitat -

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Pascal s’embolica amb la bandera

La secretària general del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC), Marta Pascal, ha reivindicat aquest dilluns que la situació actual derivada del Covid-19 requereix "altes...

Iceta assegura que ara no és el moment per crear un impost per a les grans fortunes

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, s'ha mostrat partidari d'un impost per a les gran fortunes però posa en dubte que ara sigui...

Gairebé el 100% dels hotels de la Costa Brava del Baix Empordà estan oberts, i amb ocupacions millors de les esperades

La crisi del coronavirus no ha impedit que gairebé el 100% dels hotels de la Costa Brava del Baix Empordà hagin obert, i amb...

Mauri no ha vist el diàleg de Sánchez per “per cap banda”

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, no confia en una sortida dialogada al conflicte polític entre Catalunya i l'Estat i assegura que mentre el...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca