Mónica Oltra: “Nosaltres estem en el Govern; en el poder estan altres”

Seu de la Vicepresidència del Govern de la Generalitat Valenciana. Ens perdem al costat de la Plaça de la Mare de Déu, però finalment aconseguim arribar. La Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ens rep al seu despatx, on hi trobem algunes de les seues samarretes, eixes que —alguns li retrauen— ha deixat de portar des que va passar de l’oposició al Govern.

No és el nostre propòsit, però, parlar d’actualitat. Volem parlar de la Mónica OOltra de la que tothom parla; volem parlar amb la persona que s’ha convertit en un dels eixos principals de la política valenciana. Allò que tenim ben present és que, tant els seguidors més propers com els més aferrissats enemics, tenen sempre als seus pensaments —i tuits, com no podia ser d’altra manera— la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana.

El futur del valencianisme polític, de Compromís, dels mitjans de comunicació del nostre territori, de la llengua depenen, en part, de Mónica Oltra. Hui, parlem sobre política, sobre cultura, sobre comunicació i sobre poder a una de les cases de totes les valencianes i els valencians. Hui, #AlNostreMirall, Mónica Oltra.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

Junqueras recorda que ERC no ha descartat la via unilateral

"Només hi ha una solució per acabar amb la causa, que és l'amnistia", ha afirmat el president d'ERC, Oriol Junqueras, en una entrevista escrita...

Ayuso només tancarà Madrid si es tanca tota Espanya

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, està disposada a tancar totes les zones de Madrid amb més de 500 casos...

Torra obre els ulls

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet balanç del seu mandat en una entrevista a Vilaweb i ha opinat sobre les 'dificultats'...

Els treballadors de la Sagrada Família convoquen una vaga indefinida

El personal d'atenció al visitant de la Sagrada Família farà vaga des d'aquest dissabte per denunciar les condicions laborals. La convocatòria és de la...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca