Mónica Oltra: “Nosaltres estem en el Govern; en el poder estan altres”

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Seu de la Vicepresidència del Govern de la Generalitat Valenciana. Ens perdem al costat de la Plaça de la Mare de Déu, però finalment aconseguim arribar. La Vicepresidenta i Consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives ens rep al seu despatx, on hi trobem algunes de les seues samarretes, eixes que —alguns li retrauen— ha deixat de portar des que va passar de l’oposició al Govern.

No és el nostre propòsit, però, parlar d’actualitat. Volem parlar de la Mónica OOltra de la que tothom parla; volem parlar amb la persona que s’ha convertit en un dels eixos principals de la política valenciana. Allò que tenim ben present és que, tant els seguidors més propers com els més aferrissats enemics, tenen sempre als seus pensaments —i tuits, com no podia ser d’altra manera— la Vicepresidenta de la Generalitat Valenciana.

El futur del valencianisme polític, de Compromís, dels mitjans de comunicació del nostre territori, de la llengua depenen, en part, de Mónica Oltra. Hui, parlem sobre política, sobre cultura, sobre comunicació i sobre poder a una de les cases de totes les valencianes i els valencians. Hui, #AlNostreMirall, Mónica Oltra.

- Publicitat -