La pujada dels preus de lloguer a Barcelona i a Madrid es moderarà el 2020, segons Anticipa

A l'àrea de Barcelona augmentaran aproximadament un 7% i a Madrid una mica més

L’augment de preus dels lloguers es moderarà previsiblement aquest any, sobretot a les àrees metropolitanes de Barcelona i de Madrid, segons l”Estudi Anticipa sobre perspectives del mercat de l’habitatge a Espanya’, que ha recollit Europa Press.

Publicitat

El conseller delegat d’Anticipa, Eduard Mendiluce, preveu que en els propers anys es donarà un “augment dels preus més contingut” i que el lloguer continuarà consolidant-se cada cop més.

L’estudi que elabora cada any Anticipa Real Estate, reflecteix que les llars en lloguer de mercat van augmentar en més de 390.000 entre el 2014 i el 2018, davant del creixement nul de les de propietats i les caigudes d’altres formes de tinença, com el lloguer subvencionat o la cessió gratuïta.

I per el 2019-21, tenint en compte l’augment demogràfic amb l’entrada de nous immigrants, s’esperen uns 380.000 noves llars; sobretot a Catalunya i a Madrid, on es preveuen augments més grans que la mitjana (prop de l’1,1% anual), molt per sobre del creixement que s’espera en el total de famílies per a la resta d’Espanya.

Catalunya

Per a Catalunya, l’estudi preveu estabilitat en la pujada de preus del lloguer, amb increments del 7% per aquest any (el 2019 van ser del 9%); i a Barcelona ciutat, la mitjana d’augment també pot rondar el 7%.

Una cosa semblant s’espera en els altres grans municipis de l’àrea metropolitana: a Badalona un 6,9%, a l’Hospitalet de Llobregat un 9,5% i a Terrassa un 10%; i més acceleració a Santa Coloma de Gramenet (12,9%), Sabadell (12%) i Cornellà de Llobregat (15,6%).

Quant a les capitals de província, a Girona els preus poden pujar aquest any un 7,7%, a Lleida un 9,4% i a Tarragona un 12,3%.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca